Foto: Lars Blomgren Andersen
17-09-2017
Forfatter: Mads Anders Jensen
Gå en tur i mørket og oplev hvordan alle andre sanser bliver påvirket

På tur i mørket

Når man afskærer en sans man er vandt til at bruge i en given situation, bliver de andre sanser nød til at skærpes for at kompencere og stadigvæk kunne hjælpe dig igennem en given situation. 

Prøv dette af ved at gå en tur i totalt mørke, og føl derved hvordan dine andre sanser arbejder mere intensivt. Det er måske din høresans og følesans du i stedet vil gøre brug af til at navigere, men dine lugtesans kan måske også komme i spil. 
Med fødderne kan du mærke hvilket underlag du står på og med dine høresans kan du måske høre om du er inde eller ude, hvordan rumklangen er eller hvad det er som afgiver lyd tæt ved. 

Det er en fordel at gå et sted som du i forvejen kender, da du derved ikke skal famle dig frem i frygt for at falde, men i stedet kan udnytte dine sanser sammen med hukommelsen til at forudsige dit næste skridt.

Hvis i er sted som I ikke på forhånd kender så godt, kan i gå ruten en gang forinden med lygter eller uden bind for øjnene. 
Aktiviteten kan både laves inde eller ude. 

{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryTag\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_tag', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][tag]', catPrefixTitle: '', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: '')}
{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryDuration\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_duration', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][]', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: 'duration')}

Deltagere

Min. 2

Max. 30