Støt os

Foto: Johny Kristensen

Du kan støtte os

Du kan støtte KFUM-Spejdernes arbejde og sikre godt og udviklende spejderarbejde for børn og unge på mange måder.

Her på siderne har vi samlet nogle af mulighederne. Du kan blandt andet give en skattefri gave til KFUM-Spejderne eller lave et projekt med os, hvor vi sammen arbejder for at rykke verden – med vilje.

Foto: Pernille Bille Tvedt

Træk din donation fra i skat

KFUM-Spejderne i Danmark er godkendt til at kunne modtage gaver, som du kan trække fra i skat. Du kan vælge at støtte KFUM-Spejderne i Danmark, et bestemt projekt eller en bestemt gruppe. Husk blot at angive, hvem pengene skal tilfalde, når du overfører beløbet.

For den lokale gruppe betyder det, at støttemedlemmer og sponsorer med fordel kan give deres bidrag til gruppen og samtidig få et skattemæssigt fradrag. Kravet for, at du som giver kan få et skattemæssigt fradrag er, at beløbet sammen med dit cpr.nr. indberettes til SKAT. I praksis sker det ved, at du indbetaler din gave til KFUM-Spejderne. Sammen med indbetalingen oplyser du det cpr.nr. eller cvr.nr som gaven skal indberettes på og hvilken gruppe der skal modtage pengene.

Du får fradrag for alle bidrag op til 17.700 kr (2023). Husk blot at indtaste dit CPR-nummer, så indberetter KFUM-Spejderne beløbet direkte til SKAT.

Støt med et beløb

Herunder kan du se, hvordan du har mulighed for at støtte KFUM-Spejderne i Danmark.

MobilePay

Du har mulighed for at overføre et valgfrit beløb via Danske Banks mobil-app MobilePay

Send beløbet til tlf.nr: 72642

Praktisk information

Husk at notere dit cpr-nr samt den gruppe eller det distrikt pengene skal tilfalde.

Bankoverførsel

Du kan også indbetale et beløb til Danske Bank
på kontonummer: 4183-4330164069

Praktisk information

Husk at oplyse modtager af gaven og dit eget cpr.nr. eller cvr.nr.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om mulighederne for at støtte KFUM-Spejdernes arbejde, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@kfumspejderne.dk eller ringe på 70 10 26 66.

Menu