Ulvesommerlejr-i-Ikast-gruppe

Sites

Besøg vores andre sites her

Spejdertrykken.dk

KFUM-Spejderne har et tilbud til alle grupper om at benytte gratis skabeloner til diverse tryksager, plakater og postkort. Her finder du også flag, foldere og fotos, som er redigerede og tilpasset formaterne på fx facebook.

Billedbanken

Billederne i billedbanken tilhører KFUM-Spejderne i Danmark og kan frit benyttes ved redaktionel omtale, så længe billederne krediteres med fotografens navn. Hvis der ikke er angivet en fotograf ved billedet, skal billederne krediteres KFUM-Spejderne.

Medlemsservice

Det samlede supportsite for medlemssystemet, benyttet af De grønne pigespejdere, FDF, Danske Baptisters Spejderkorps og KFUM-Spejderne, tilbyder overblik over vejledninger, opdatering, nyheder, kurser mm.

Korpsportalen

Her har vi samlet relevant information til dig, som arbejder i en projekt-, styregruppe eller som på anden måde er involveret i korpsets arbejde.

Gruppesite

GruppeSite er KFUM-Spejdernes webtilbud til de spejdergrupper, der ønsker sig en enkel og brugervenlig hjemmesideløsning.

Eventyrsport

Eventyrsport forhandler KFUM-Spejdernes uniformer og andre logovarer. Som KFUM-Spejder får du særlig rabat på varer ved at benytte koden ‘KFUM10’.

Spejdercenter CPH

KFUM-Spejdernes korpskontor bor på Spejdercenter CPH. Her har du mulighed for at låne et mødelokale eller tage en overnatning.

Kursushåndbogen

Formålet med denne side er at give kursusstabe det bedste udgangspunkt for planlægning af deres kursus.

Hyttefortegnelsen

Lej eller udlej din hytte, shelter, campinghytte eller lejrplads hos Hyttefortegnelsen som forening eller privatperson.

Menu