Tag på ungdomskursus til sommer

Tilmeldingen til sommerens kurser er åben. Se et overblik over de spændende ungdomskurser her.

Spejdere der råbende melder klar
Foto: Ole Thye Gram

Sommeren byder på en masse skønne lejre, udlandsture og andre fede spejderoplevelser. En af de mange spændende ting på listen er kurser, og uanset om du selv skal af sted eller har nogle spejdere, der kunne trænge til én på opleveren, kan du finde et samlet overblik over, hvad de forskellige kurser kan, på uddannelsessiden.

Vi har samlet et overblik over nogle af sommerens ungdomskurser her:

Roland 1 for de 13 til 15-årige 

Roland 1 er en spejderoplevelse uden for gruppens vante rammer. Du kommer i en patrulje med nye spejdervenner, hvori I sammen skal bygge lejrplads, lave mad over bål og generelt få finpudset (eller grovpudset) jeres evner indenfor friluftsliv. 

ULK for de 17 til 21-årige 

På UngdomsLederKursus oplever du, hvor inspirerende spejderarbejdet kan være. Niveauet er højt, og tempoet er hæsblæsende, når du bliver præsenteret for topprofessionelle teknikker til dit spejderliv. ULK er primært et teoretisk kursus, men der er også rig mulighed for at prøve teknikkerne af i praksis. 

Læs også

Menu