Kursus

Roland 1 – Blokhuset, Viborg (762)

Aktivitet på Roland 1, Port Arthur Spejdercenter 2021 Foto; Pernille Bille Tvedt
Vil du også gerne have gang i dit spejderarbejde udenfor gruppen? Men du mangler bare det helt rigtige sted at starte? Så kom med på Roland 1, Blokhuset ved Viborg!
Tilmeldingsfrist
27. juni 2024
Pris
1750
Tilmelding

Kom med os på Roland 1 kursus ved Blokhuset. Vi har det fedeste program klar! Ugen bliver fyldt med udfordringer, sjov og en masse spejderri. Sammen med dine nye spejdervenner får du gennem en patrulje lov til at prøve nye, spændende og anderledes spejderaktiviteter. Vi lover at aktiviteterne giver dig stof til eftertanke – og nogle af dem skubber dig også ud i nye situationer, hvor vi hjælper dig igennem, med en hjælpende hånd i ryggen, hvis du får brug for det.

Kurset afholdes i skønne omgivelser lige ned til Hald Sø, som ligger i et naturfyldt område. Derfor skal du være klar på at bære din egen oppakning, som det er smart du også pakker selv – så ved du nemlig, hvad du her med, og hvor det er! Vi lover, at du får mulighed for at se området, men også skabe jeres helt egne ramme om kursusugen på patruljens lejrplads ved hytten.

Fra
20. juli 2024 12:00
Til
27. juli 2024 12:00
Max deltagere
48
Arrangeret af
Zenia Bille
Sted
Blokhuset, Viborg
Adressse
Gammel Almindvej 12, 8800 Viborg
Skriv til
Telefon
Menu