Kursus

760 Roland 1 – Thorup Hede

Er DU klar på den fedeste uge i dit spejderliv? Så er Roland 1 lige dig! Foto; Viktor Horn
Der bliver vendt op og ned på spejderfærdigheder, når Roland 1 løber af stablen på Spejdercentret Thorup Hede. Her venter de vildeste eventyr, skøreste ideer, fedeste oplevelser og nye fantastiske venner!
Tilmeldingsfrist
02. juli 2024
Pris
1750
Tilmelding


Sommeren er på vej, og det samme er Danmarks fedeste Roland 1-kursus!

Vi har opskriften klar, for når man tager 42 spejdere mellem 13 og 15 år og samler dem ét sted, er rammen sat for at give dem deres livs største spejderoplevelse.

På Roland 1 kommer du i en patrulje med andre spejdere fra hele landet, der ligesom dig også er kommet til Nordjylland for at træne deres spejderfærdigheder på helt nye og crazy måder. Sammen med din patrulje, skal du bygge en lejrplads for ugen, sove i telt, lave mad, tage på vilde actionfyldte løb og hundrede andre ting. Hundrede af de sjoveste, skøreste og mest vildeste ting.

Det er den dygtigste stab, der står bag kurset, og de er klar til at lære dig alt, de ved. Sammen med din patrulje får du en af dem som tutor, som hver dag snakker med jer for at følge med i jeres samarbejde og lære dig lidt bedre at kende, så du kan få mest muligt ud af dit kursus.

Når ugen er omme, er I alle de sejeste elitespejdere, som kan løse en hvilken som helst opgave. Når du tager på Roland 1 på Spejdercentret Thorup Hede, er hver dag vildere end dagen før. Du får ikke bare nye venner, færdigheder, tips og tricks, men du prøver dem af på helt nye måder, og måske du finder et helt nyt talent ovenikøbet.
Det her er spejder på en måde, du aldrig har set før, og hvad mere kan man ønske sig?

Roland er meget mere end trebukke og koder – og på Thorup Hede bliver det FEDT!

Fra
04. juli 2024 13:00
Til
11. juli 2024 13:00
Max deltagere
42
Arrangeret af
Jonas Horn
Sted
Spejdercentret Thorup Hede
Adressse
Thorup Hedevej 20, 9330 Dronninglund
Skriv til
Telefon
Menu