Kursus

Aflyst Roland 1 761 – Saltruplejren

Glade spejdere 2019 Foto; Johny Kristensen
Hvordan kan man anvende spejdermetoden, hvis græs byttes ud med asfalt, træer med bygninger og marker med baggårde?

Er et lejrbål lige så hyggeligt, hvis det er i et bålfad?
Kan man opleve friluftslivet, hvis omgivelserne er bygninger i stedet for bakker?
Det ønsker vi at svare på sammen med DIG og dine kommende roland 1 kammerater

Er du mellem 13-15 år og skal du have dit livs fedeste oplevelse, så tag med på dit første kursus i helt andre rammer end de er set før, der skal nemlig prøves kræfter med storbyen som legeplads!

Du og resten af kursets deltagere kan forvente en fantastisk uge med fede og hæsblæsende aktiviteter. Der skal både prøves kræfter med madlavning over bål og på trangia, samt overnattes i by og på land. Derudover sætter vi rammerne for, at du kan skabe spejdervenskaber for livet. Der bliver massere af tid til at udvikle sig som spejder og lære nye færdigheder, samt at hygge sig i et spejderfællesskab du ikke har prøvet før.

Vi står klar som erfaren og engageret stab med det vildeste roland 1, der afholdes halvt i indre København og halvt omgivet af natur på Saltruplejren. Sammen med din patrulje og jeres tutor, er der intet der kan holde dig tilbage for en uge fyldt med oplevelser og minder for livet.

Når du kommer hjem fra kursus, vil du være klar til at indgå i din gruppe med nye kompetencer og færdigheder, og måske endda lidt blod på tanden til at tage på den næste spejderudfordring i dit søgelys.

Roland 1 er ikke bare en sommerlejr, men en unik oplevelse fyldt med grin, læring og fællesskab.

Fra
20. juli 2024 13:00
Til
27. juli 2024 13:00
Max deltagere
42
Arrangeret af
Peter N. Mortensen og Zenia Meincke
Sted
København og Saltrup lejren
Adressse
Smithsvej 16, 3230 Græsted
Telefon
Menu