Paletten

På junglestien

På junglestien

Formål

Ulvene i en flok arbejder hele tiden på at blive stærkere og blive i stand til at møde nye udfordringer. Gennem mærket udvikler den enkelte ulv sine færdigheder, men bliver også i stand til at hjælpe andre med at udvikle sig.

Mål

  • Kan identificere de områder, hvor egne evner er begrænsede, og hvordan de kan udvikles.
  • Acceptere og respektere andres fysiske begrænsninger.

Derfor gør vi det

Ulve er forskellige, og ikke alle er lige hurtige eller stærke. Derfor er det vigtigt, at de er i stand til at udnytte egne og andres styrker, når en opgave skal løses. I junglen skal ulvene gennem vanskeligt terræn, og det kræver træning.

Gennem mærket udvikler hver enkelt sig fysisk, og ulvene identificerer deres egne og kammeraternes stærke og svage sider, ligesom dyrene i Junglebogen har forskellige egenskaber. De lærer at samarbejde om de fysiske udfordringer, som er vanskelige at løse enkeltvis.

Beskrivelse til spejderne

I junglen skal ulvene gennem vanskeligt terræn, og det kræver træning. Gennem træningen skal vi finde ud af, hvad vi alle er gode til. Vi skal også finde ud af, hvordan vi kan hjælpe hinanden med de ting, vi ikke er så gode til, så vi alle kommer igennem udfordringerne som en samlet flok.

Aktivitetsforslag

Mangler du ideer til, hvordan du arbejder med mærket, kan du finde aktivitetsbeskrivelser længere nede på denne side.

shop
Udviklingsområder

Aktiviteter

Menu