17-12-2017
Forfatter: Asger Tønnesen

Den skæve udfordring

Her er der udfordringer du ellers ikke plejer at møde.

Fortæl i to minutter om spejderaktiviteter uden at sige "øh". Hvem klarer sig med færrest gange øh? Optag fortællingen og tæl øh'erne bagefter, så fortælleren ikke forstyrres.

Patruljen digter en historie om en, som er glad for at gå til spejder ved at hver siger en sætning ad gangen. Fortsæt i to minutter og optag historien.

Patruljen skal fortælle en historie. Man står i en cirkel. Man må kun sige et ord af gangen i historien. Når man har sagt sit ord skal den til venstre for en sige det næste ord.

Lav fagter til spejdersangen i patruljen og opfør den.

Gæt hvornår tiden er gået. En spejder holder øje med hvornår der er gået et minut og de andre skal så sige "nu", når de tror der er gået et minut.  

{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryTag\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_tag', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][tag]', catPrefixTitle: '', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: '')}
{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryDuration\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_duration', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][]', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: 'duration')}

Enheder

Deltagere

Min. 4

Kompetencezoner