Aktivitet

Løb – Jorden rundt på 80 minutter

Verden rundt på 80 minutter!

Vi skal rundt om jorden i en fart, men vi prøver at komme forbi så mange kontinenter som muligt. Banderne cirkulerer mellem de forskellige poster.

Det vilde vest (Nordamerika): Skyde levende lys ned med vandpistoler. (Hvis man ikke har vandpistoler, kan man bruge tomme sodavandflasker. Prik et lille hul på skruelåget af flasken, og fyld derefter flasken op med vand og sæt låget på med hullet på. Når man klemmer på flasken, vil der nu komme en stråle ud.)

Sydamerika: Verdens største Regnskov er Amazonas Regnskoven i Sydamerika. I regnskoven er der mange farverige fugle i alle farver og størrelser. Lav jeres egen fugl af papir og farvelæg den. Bag efter kan I lave en konkurrence med hvilke fugle som flyver længst. (Man må gerne være meget inspireret af papirsflyveren)

Afrika: På Afrikas Savannen er der mange farlige dyr alt fra løver til krokodiller. Derfor gælder det om at være god til at være forsigtig og til at snige sig. Gå igennem en lille forhindringsbane som lederne har lavet. (Der kunne for eksempel være et stykke af banen, hvor “jorden er giftig” og eller hvor man skal over eller under nogle snore).

Australien (Oceanien): Her lever der kænguruer, kan banden mon gøre kunsten efter? Sækkeløb.

Asien: I lande som Korea og Japan spiser man med pinde. Hvem kan først spise en kop nudler med pinde? (Man kan også sagtens bruge en anden madvare, som man har stående).

Europa: Rejsen rundt om jorden afsluttes tilbage I Danmark. Et ord vi er kendt for i verden er: HYGGE. Afslut med en hyggelig aktivitet, f.eks. kunne det være en afslutning, hvor alle får en varm kop kakao, imens I snakker om, hvad I synes, der var sjovt at opleve ved jeres lille jordomrejse.

Lavet af
Emil Blücher
Tid
60 – 120 min
Deltagere
4
30
Udviklingsområder
Fysisk
Følelsesmæssigt
Intellektuelt
Socialt

Flere aktiviteter

Menu