Aktivitet

Kaste bolde – Teaterleg

Foto: Elsebet Kjems Gregersen

Teaterleg – kaste bolde

Opsætning 

Spejderne stiller sig i en cirkel. Lederen Kaster en bold til en af spejderne. Imens lederen kaster bolden siger de et ord. Spejderen som modtager bolden skal kaste bolden og sige et nyt ord. Ordene må gerne være inden for samme tema (for eksempel frugter, film eller sange). Man må ikke kaste til en person som har fået bolden. Man kaster bolden videre indtil alle har haft bolden. Til sidst bliver bolden kastet til lederen igen.

Legen

Lederen kaster derefter bolden igen til den samme person og siger det samme ord. Efter ca. 10 sekunder kaster lederen en ny bold og siger det samme ord. Alt efter hvor svær aktiviteten skal være kan man kaste flere bolde. Det vil være godt at starte med 3 bolde. Man skal ikke vente på at den næste er klar til at modtage bolden. Man skal bare sige sit ord og kaste bolden videre.

Hvad legen træner

Legen øver at sige replikker. Man venter på ordet før ens eget og derefter udfører man sine handlinger. På samme måde vil man til skuespil vente på at de andre siger en replik og derefter sige man sin egen replik. Man kan også lægge mærke til mønsteret ved ens replikker. Det kan være man skal gribe en bold efter æble pære banan.

Deltagere
8
30
Udviklingsområder
Fysisk
Socialt
Mærker

Flere aktiviteter

Menu