Forårets kurser venter på dig

Uddannelse hos KFUM-Spejderne er udfordringer til hoved, krop og sjæl – og det er præcis, hvad du kan forvente, når du tilmelder dig selv eller dine spejdere på et af forårets kurser. Få overblikket over ledige kurser her.

Foto: Ole Thye Gram

Foråret er med både påske- og Kristi himmelfartsferien for mange lig med kursustid. 2024 bliver ingen undtagelse, med gode muligheder for at tilmelde sig lige præcis det kursus, man drømmer om. Men vent ikke for længe – nogle kurser er allerede fyldt op, og fremgår derfor ikke i oversigten her.

Ungdomskurser i påsken

Roland 2 er for spejdere i alderen 14-16 år, og lærer dig blandt andet alle hemmelighederne bag at planlægge fede spejderaktiviteter. Spejdercentret Thorup Hede i Nordjylland danner rammerne om dette kursus, som du tilmelder dig her: 759 Roland 2 – Thorup Hede – KFUM-Spejderne

Diamant er for spejdere i alderen 15-17 år, der gerne vil udfordre sig selv, og lære at håndtere pres og lære sig selv bedre at kende. Arresøcentret i Nordsjælland står klar til at tage imod dig, efter tilmelding på linket her: Diamant 179 – KFUM-Spejderne

Diamant Extrem i Aalborg kan være destinationen for de 18-20-årige, som bare ikke kan få nok af at udfordre sig selv og prøve grænser af. Læs mere og tilmeld dig her: Diamant Extrem 178 – Aalborg – KFUM-Spejderne

Rig mulighed for uddannelse til voksne

SPIR er et helt nyt kursus, som løber af stablen for allerførste gang i den sidste halvdel af påsken på Houens Odde Spejdercenter. Det er for unge voksne mellem 23-28, og har relationer i fokus. Læs mere og tilmeld dig her: SPIR 01 – KFUM-Spejderne

Roland 1 for voksne er muligheden for at du som voksen kan opleve det lejrliv og fællesskab, som er kendetegnet ved Roland 1. Det er et kursus hvor livet i patruljen og spejderfærdigheder er i centrum. I foråret er der to muligheder for at komme afsted:

Roland 2 for voksne i Kristi himmelfart på Moselund spejdercenter i Østjylland er noget for dig, som gerne vil have nye værktøjer med hjem til at udvikle dine evner som leder. Læs mere her: 756 Roland 2 for voksne – KFUM-Spejderne

Gilwell strækker sig over tre weekender startende i Kristi himmelfartsferien i maj. Kurset foregår på Houens Odde Spejdercenter, og du finder mere information og link til ansøgningen her: Gilwell 57 – KFUM-Spejderne

Linien Ud giver dig der er 17+ mulighed for i en weekend, selv at sammensætte dit program, ud fra en bred vifte af uddannelsestilbud – med formålet at du tager hjem med ny viden og inspiration. Linien Ud Nord afholdes 1.-3. marts i Aars. Du finder mere information om Linien Ud Nord her – eller tilmelder dig på linket her: Linien Ud Nord 2024 – KFUM-Spejderne

Læs mere om uddannelse hos KFUM-Spejderne og kurser på linket her: Uddannelser og kurser – KFUM-Spejderne

,

Læs også

Menu