Kursus

AFLYST 757 Roland 1 for voksne

Lejrplads KFUM-Spejderne
Dette Roland 1 for voksne er for dig, som ikke selv har oplevet Roland-ånden som barn eller dig, der som garvet spejder gerne vil opleve det hele igen

Roland 1 for voksne er patruljeliv, spejder-skills og Roland-ånd, men det er også et kursus for voksne, hvor du som leder får en masse redskaber og værktøjer med dig i rygsækken.

Rammen omkring hele kurset er din patrulje og jeres lejrliv. Du får mulighed for at skabe nye spejdervenskaber og du får styrket dine spejderfærdigheder, samtidig med at du bliver taget på en rejse igennem fantasirammer lige fra familiespejder til trop.

Dette Roland 1 for voksne adskiller sig fra Roland 1 for børn ved at der på kurset også vil blive arbejdet med refleksioner over mødet mellem børn og voksne og de udfordringer man kan blive mødt af som voksen i det frivillige arbejde.

De praktiske færdigheder som du og din patrulje kommer igennem, bliver perspektiveret til de bagvedliggende principper for arbejdet med børn og unge i spejderbevægelsen, og du vil få idéer og værktøjer, som du kan tage med hjem og bruge i din egen gruppe.

Du vil komme hjem fra dette Roland med masser af mindeværdige spejderoplevelser og et helt kompetencekatalog i rygsækken. 

Fra
28. marts 2024 09:30
Til
01. april 2024 16:30
Max deltagere
36
Arrangeret af
Valdemar distrikt
Sted
Bromme centret
Adressse
Bromme Østermark 28
4190 Munke Bjergby
Skriv til
Telefon
Menu