Kursus

SPIR 01

SPIR er et nyt ledelseskursus hos KFUM-Spejderne for spejdere i alderen 23-28 år. Kurset har fokus på at bringe fokus på dine egne erfaringer i trygt samspil med andre engagerede unge spejdere.

KFUM-Spejdernes nye ledelseskursus SPIR er målrettet spejdere i alderen 23-28 år. SPIR leder tankerne hen på noget der spirer og vokser, og står samtidig for Spejdere i Relationer.

Kurset har fokus på gensidig læring og inddragelse af deltagernes egne erfaringer med, hvordan vi som mennesker indgår i relationer med hinanden – et vigtigt fundament for ledelsesgerningen. Vi håber, at du som deltager måske (gen)finder eller øger din motivation for at tage ansvar i og udenfor spejderverden og for at skabe meningsfulde fællesskaber for andre unge i Danmark.

SPIR står på skuldrene af spejderbevægelsens historie om, at den i over hundrede år har formet ledere bredt i vores samfund. Dette ved at vise unge ledere tillid og give dem ansvar og tro på egne kompetencer. Vi vil holde fast i spejdermetoden som ramme for kompetenceudvikling og sikre et kursus med plads til sparring, fordybelse, læring, socialt samvær og nye bekendtskaber.

Kurset SPIR er målrettet dig som ung, voksen spejder. Måske er der sket et skifte i din hverdag, der har ændret din måde at være spejder(leder) på? Eller også søger du at fastholde dit spejderengagement, udvide det eller bare bygge mere på?
Vi vil stræbe efter, at kurset rammer dét, der har betydning for dig.

Så for at fuldende din tilmelding til kurset, vil vi at du sætter dig ned og tænker over følgende tre spørgsmål, og svarer på dem på tilmeldingssiden:

1) Du kommer på SPIR for at lære noget – men hvad håber du mest på at lære på kurset?
2) Hvad drømmer du om at udrette efter kurset?
3) SPIR står for Spejdere i Relationer. Prøv på et par sætninger at beskriv, hvorfor du tænker relationsarbejde er en væsentlig del af (spejder)leder-gerningen.

Fra
28. marts 2024 11:00
Til
31. marts 2024 14:00
Max deltagere
25
Arrangeret af
Lasse Gissel
Sted
Houens Odde, Stensgården
Adressse
Houens Odde 14, 6000 Kolding
Skriv til
Telefon
Menu