Kursus

Gilwell 57

Aften i Gilwell-land Foto: Pernille Bille
Essensen af Gilwell er at gøre dig til en bedre leder i dit eget liv – og dermed også en bedre spejderleder. Kurset er centreret om, at du skal lære at forstå dig selv og lære dig selv at kende. Du skal vide, hvad det gode liv er for dig og hvordan får du lidt mere af det. Tag på Gilwell, hvis du har lyst til at gøre en forskel i dit eget liv. Hvis du vil (gen-)opleve livet i patruljen, lugte af røg fra det bål, hvor du og patruljen lavede lækker mad, havde dybe samtaler og stillede store spørgsmål, samt hvis du har lyst til en “mental rystetur”.

Kurset afholdes over 3 weekender
8. – 12. maj 2024
17. -20. maj 2024
1.- 3. nov. 2024

Gilwell-kurset er en af KFUM-Spejdernes ledelsesuddannelser og har sit fundament i Baden-Powells oprindelige tanker om “Advanced Leader Training”. Kurset er for dig, der gerne vil udvikle dig selv og måske ønsker en bedre balance i dit liv.

Gilwell-kurset fokuserer på ledelse af sig selv. Du lærer både at forstå dig selv bedre, får perspektiver på det gode liv og arbejder med, hvad det gode liv er for dig.
Derudover skal du give dig selv en personlig udfordring, hvor du kommer tættere på dit gode liv – udfordringen er den, som du skal arbejde med i et halvt år. Staben vil gøre alt for, at du til november, ligesom mange Gilwell-spejdere før dig, vil opleve at være i bedre balance i dit liv og være mere bevidst og tilfreds om de til- og fravalg, som du har truffet i dit liv.

På kurset bliver du både præsenteret for en række modeller og måder at anskue dig selv og det gode liv på og du vil få masser af praktiske øvelser, tid til at reflektere og ikke mindst masser af tid til at arbejde med kursets emner i din nye patrulje. Det er også i patruljen, at det daglige liv på kurset foregår, og derfor også sammen med dem, at du skal bygge lejrplads, lave patruljesærpræg og lave lækker mad over bål.

Fra
08. maj 2024 20:00
Til
03. november 2024 14:00
Max deltagere
24
Arrangeret af
Gilwell staben
Sted
Gilwell hytterne
Adressse
Houens Odde 20, 6000 Kolding
Skriv til
Telefon
Menu