Nyt ledermagasin på vej

Fra 2024 vil der være ændringer i nogle af de faste udgivelser hos KFUM-Spejderne.

Foto: Johny Kristensen

Hovedbestyrelsen har på det seneste møde besluttet, at vi skal have et nyt ledermagasin fra 2024, som skal udkomme to gange om året. Ambitionen er at fokusere på mere tidløst indhold og omtale af meget mere af alt det, som der bliver lavet af projekter rundt i korpset. Dette betyder, at Ildhu vil udkomme sidste gang i det nuværende format til efteråret. 

Hvis du gerne vil være med til udviklingen af det nye ledermagasin, vil der komme  forskellige muligheder i form af workshops, ligesom posten som redaktør for det nye ledermagasin er slået åbent op.

Læs mere om det i ‘Vær med til at skabe fremtidens magasin for spejderledere’.

Den faste korpsudsendelse udfases 

I efteråret 2023 udsendes den sidste korpsudsendelse i det format du kender det på nuværende tidspunkt. Fra 2024 vil vi kun udsende korpsudsendelser ad hoc, når der er særligt materiale, vi gerne vil sende ud til alle grupper. Det skyldes, at det materiale, som tidligere kom med korpsudsendelsen fremadrettet vil kunne hentes på spejdertrykken.dk. Her kan alle grupper finde materialer til brug for udvikling i gruppen.

Læs mere om det i Print Selv er blevet til spejdertrykken.dk

Styregruppen for Kommunikation vil løbende evaluere ændringerne vedrørende ledermagasin samt korpsudsendelsen.

Har du input, så kan du altid skrive til Styregruppen for Kommunikation på kom@kfumspejderne.dk

,

Læs også

Menu