Print Selv er blevet til spejdertrykken.dk

Nu bliver det endnu nemmere for gruppen at bestille foldere eller lave egne plakater og invitationer. Fremover kan begge dele klares på spejdertrykken.dk


I denne uge er spejdertrykken.dk gået i luften. Spejdertrykken.dk er en opdatering af den hidtidige Print Selv-portal, hvor gruppen finder skabeloner til plakater, flyers og skabeloner, flag, klistermærker, fotos til sociale medier og meget andet. Med opdateringen er det nu også muligt at bestille foldere og andet materiale, som tidligere blev distribueret gennem 55Nord.

Alle medlemmer har adgang

Alle medlemmer kan bestille materialer på spejdertrykken.dk. På forsiden vælger du blot din gruppe, og så har du adgang til alle materialer og skabeloner. Kun hvis I ønsker at bestille tryksager, der koster penge, skal der en godkendelsesansvarlig ind over og godkende ordren.

Det kan I finde på spejdertrykken.dk

På spejdertrykken findes forskellige PR-materialer og skabeloner, som alle grupper kan bruge til deres arbejde. Her er foldere, flag, skilte, plakater, beachflag, postkort, klistermærker, indbydelser og blanketter – alt sammen designet med KFUM-Spejdernes farver og fonte. I kan også finde fotos, som er redigerede og tilpasset formaterne på Facebook.

Fordelen ved skabelonerne på spejdertrykken.dk, at man ikke skal være kendt med større designprogrammer for at bruge dem. Man udfylder blot informationerne – eller lader den foreslåede tekst blive stående – og så har man hurtigt en flot plakat eller invitation.

Noget er gratis – noget er ikke

Som tidligere er det stadig muligt selv at downloade og printe rigtig mange af varerne. Det gælder fx redigerede fotos til digitale medier, flyers/invitationer og plakater. Nogle af tryksagerne, såsom foldere om enhederne og udvalgte plakater kan bestilles gratis. Dog skal der betales for håndtering og forsendelse af ordren.

Gruppen skal have en tryk-godkender

Alle grupper skal have mindst en godkender, men max to. I udgangspunktet er det de brugere, som tidligere havde log in til Print Selv, som er blevet oprettet som godkendere. Men dette kan gruppen selv ændre i Medlemsservice.

Den godkendelsesansvarlige skal logge ind på spejdertrykken.dk via linket ‘Login via Medlemsservice’, som er i en rød boks i venstre hjørne på forsiden af spejdertrykken.dk før end vedkommende oprettes i systemet, og der kan bestilles varer, som koster penge. Ved køb vil der automatisk blive sendt en mail til trykgodkenderen. Når trykgodkenderen har godkendt købet, bliver varen pakket og sendt til gruppen – eller trykt og sendt.

spejdertrykken.dk

Her kan gruppen bl.a. finde:

  • Skabeloner til plakater, flyers, invitationer, postkort og klistermærker
  • Flag, beachflag og rool-ups til hytten og events
  • Informationsmateriale som enheds-foldere
  • Indmeldelsesblanketter og lederbrev
  • Redigerede fotos til sociale medier.

Læs også

Menu