Foto: Lasse Mørch

Fede kurser på en weekend

Lyder det som en lidt for stor investering at afsætte en hel uge til at rejse til den modsatte ende af Danmark? Eller kan du simpelthen bare ikke vente til at det bliver ferie så du kan komme på dit næste Roland-kursus? Så er Patruljeleder/-assistentkursus lige noget for dig.

Selvom du ikke er patruljeleder hjemme i gruppen er dette kursus stadigt for dig. For selvom man ikke nødvendigvis har titlen "leder", kommer vi alle i situationer hvor vi kommer til at lede andre - også uden selv at være bevidst om det. På PL/PA bliver du sat i nogle af disse situationer, og lærer desuden en masse gode spejderfærdigheder samtidigt.

Den aldersmæssige målgruppe for kurserne svinger meget, og de kan også have meget varierende fokusområder. Fælles for dem alle er dog at du kommer hjem med fornyet spejdergnist og nye spejdervenner.

Kommende kurser:

Kurserne bliver arrangeret og afholdt lokalt af distrikterne. Besøg derfor dit lokale distrikts hjemmeside eller spørg dit distrikts uddannelsesansvarlige (DTU) for at finde et PL/PA kursus nær dig.