Paletten

Min familie

Min familie

FormĂĄl

Familien er den trygge ramme om livet for de 6-8 årige børn. Det gælder uanset, om familien består af mor, far og børn, eller om familiemedlemmerne er sammensat anderledes. I bæverflokken er begrebet familie også centralt. Bævere arbejder sammen i små patruljer, som i bæverflokken kaldes bæverfamilier.

MĂĄl

  • Opleve at man hver især bidrager med noget særligt til et fællesskab.
  • Opleve at være en del af et fællesskab.

Derfor gør vi det

Den enkelte bæver skal tage ansvar og udvikle sig. Samtidig skal han eller hun være i stand til at samarbejde og indgå i fællesskaber. Det gælder uanset, om det er i familien derhjemme eller i bæverfamilien og bæverflokken. Det er de egenskaber, som mærket Min familie skal udvikle.

Beskrivelse til spejderne

Vi skal fortælle om vores familier. Vi skal finde ud af, hvad der er det samme, og hvad der er anderledes ved hinandens familier.

Vi skal finde ud af, hvordan vi er en bæverfamilie sammen, og hvordan vi kan arbejde sammen som en bæverfamilie til spejder. Når vi lærer at arbejde sammen i bæverfamilien, kan vi meget mere sammen, end vi kan hver for sig. Det er nemmere at klare mange ting, når man er flere, der hjælpes ad.

Aktivitetsforslag

Mangler du idéer til, hvordan du arbejder med mærket, kan du finde aktivitetsbeskrivelser længere nede på denne side.

shop
UdviklingsomrĂĄder

Aktiviteter

Menu