Foto: Christian Blom-Bloch
08-04-2018
Hvad mener I om et aktuelt emne i samfundet? Skriv et læserbrev og gør andre opmærksom på jeres holdning

Beskriv jeres holdning

"En spejder finder sin egen mening" er et af punkterne i spejderloven. Når I har arbejdet med et emne i en periode, danner I jer også en mening om det. Og hvis der er et problem, får I sikkert lyst til at gøre noget ved det.

Skriv et læserbrev til den lokale avis, hvor I forklarer problemstillingen og måske giver et bud på, hvordan den kan løses.

I kan også lave en video, hvor I fortæller om emnet. Læg videoen på YouTube og gør andre opmærksom på den, fx via Facebook.

{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryTag\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_tag', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][tag]', catPrefixTitle: '', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: '')}
{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryDuration\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_duration', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][]', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: 'duration')}

Materialer

Papir og blyant

Enheder

Deltagere

Min. 4

Max. 8

Kompetencezoner