Aktivitet

Andagt – Brainstorm

Foto: Ole Thye Gram

Andagt – Brainstorm

En andagt over emnet brainstorming.

Aktivitet

Alle i patruljen fĂĄr udleveret post-it-blokke og skriveredskaber. Hver spejder skriver nu en god ting, som en af de andre spejdere er god til, pĂĄ sin post-it-blok og sætter sedlen pĂĄ ryggen af spejderen. Ex. Poul skriver “at synge” og klister sedlen pĂĄ Ane (hvis hun altsĂĄ er god til at synge). Dette kan evt. udføres, uden at Ane ser, hvem der har skrevet sedlen. NĂĄr alle spejderne har 3-5 sedler pĂĄ ryggen, stopper legen. Sedlerne bliver siddende pĂĄ ryggen under hele andagten.

Sang

Børn af den grønne jord

Tekst

Den Ny Aftale: Paulus 1. brev til menigheden i Korinth kap 12 vers 14-27.

Vi er alle medlemmer af et spejderkorps. Korps er en fordanskning af det latinske ord “Corpus,” som betyder krop. Som spejdere er vi altsĂĄ alle lemmer (med-lemmer) pĂĄ den store “spejderkrop”. Sammen er vi en enhed. Vi har hver især forskellige ting, vi er gode til, forskellige evner. Men sammen kan vi en hel masse. I brevet, som Paulus har skrevet til en menighed i Grækenland, skriver han, at vi alle er lemmer pĂĄ Kristi krop. Dermed mener han, at vi hænger sammen med Jesus og er vigtige for ham. Hvis en kristen, et lem, et medlem har ondt, sĂĄ har hele kroppen ondt, sĂĄ lider – medlider alle kristne. Hver især har vi fĂĄet evner for at bruge dem til fællesskabets bedste.

Bøn

Kære Gud. Vi takker dig for de evner, du har givet os. Vi beder dig om at hjælpe os til at blive opmærksomme på de ting, vi er gode til, og at vi vil bruge vores evner, så det kommer alle mennesker til gavn. Tak fordi vi må være med i spejderfælleskabet hvor vi kan få lov at lære og udvikle os, og tak fordi vi også må være med i det store kristne fælleskab, at vi må være lemmer på din krop, at vi må være en del af dig.
Vor far, du som er i himlen…

Sang

Himmelbuens Herre

Lavet af
Bitten
Tid
15 – 30 min
Deltagere
4
–
30
UdviklingsomrĂĄder
Selvstændigt
Ă…ndeligt

Flere aktiviteter

Menu