06-05-2020
Forfatter: Ballerup Gruppe
Find posterne og løs opgaver, hvis I rammer et stjerne-symbol.

50-post-løb (eller 30)

På området hænger 50 poster, markeret med tallene fra 1 til 50 og forskellige symboler. Posterne hænger hulter til bulter. På 10 af posterne er symbolet en stjerne.

Hver spejder har en terning og en “spilleplade”, hvor de kan rykke fra nr. start til nr. 50.

Spejderne finder en spillebrik (en sten, en kapsel eller…) og starter på “start”.

De slår med terningen og rykker det antal felter frem, terningen viser. Nu skal de finde den post, der har det nummer som de står på - og komme retur til lederen og fortælle, hvilket symbol der var på posten (på den måde kan man kontrollere, at de har fundet den rigtige post).

Herefter kan de slå og rykke igen… det gælder om at komme først til nr. 50.

Poster markeret med stjerne udløser en opgave, der skal løses, før man kan slå igen, fx. bind 5 forskellige knob, skriv dit navn med morse, find 10 ting der starter med S, lav 10 armbøjninger osv.

 

{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryTag\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_tag', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][tag]', catPrefixTitle: '', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: '')}
{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryDuration\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_duration', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][]', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: 'duration')}

Materialer

Poster med forskellige symboler (der skal være 10 poster med en stjerne) Opgaver til de 10 stjerneposter

Deltagere

Min. 4

Max. 30