Paletten

Målretter

Målretter

Formål

Seniorspejderne forbereder og gennemfører en fælles fysisk udfordring.

Patruljen fokuserer undervejs på, hvordan den enkelte seniorspejder håndterer følelser under pres, i med- og modgang, og hvor vigtigt det er, at alle bidrager til det fælles mål, uanset personlige forskelligheder.

Mål

  • Være i stand til at sætte sig et mål for sin fysiske udvikling og arbejde på at nå det.
  • Opdage hvordan kroppen reagerer fysisk, mentalt og følelsesmæssigt i forskellige situationer og lære, hvordan man håndterer det.

Derfor gør vi det

Seniorspejderne bliver i stand til at flytte deres egne grænser med lidt træning og fælles anstrengelse. Seniorpatruljens medlemmer skal give sig selv en stor, fælles udfordring, tilrettelægge og gennemføre fysisk træning før udfordringen og reflektere over reaktioner og resultater, når udfordringen er gennemført.

For at øge chancen for succes gennemfører patruljen inden udfordringen aktiviteter, som styrker patruljens samarbejde, patruljeånd og mentale sundhed.

Beskrivelse til spejderne

Målretter handler om, at vi skal opnå et fælles fysisk mål. Vi skal finde ud af, hvordan vi hver især og sammen bliver klar til at gennemføre målet. Vi skal ud fra dette planlægge et forløb, hvor vi ender med at gennemføre det fysiske mål. Når vi er færdige med forløbet, har vi forøget vores patruljeånd og lært hinanden bedre at kende.

Aktivitetsforslag

Mangler du ideer til, hvordan du arbejder med mærket, kan du finde aktivitetsbeskrivelser længere nede på denne side.   

shop
Udviklingsområder

Aktiviteter

Menu