Til Landstræf 2015 stod Nanna for madaktiviteten “Tænk før du spiser”. Hun brænder for at lave mad fra bunden og hendes målsætning med aktiviteten var at udfordre spejderlederne til at tænke anderledes om de traditionelle spejderretter.
Formålet med aktiviteten er at få deltagerne til at arbejde med bæredygtighedaspektet i forhold til madlavning og de traditionelle spejderretter.
Undersøg hvilke grøntsager og frugt der er i sæson.
Køb ind så der kan laves en eller flere traditionelle retter samt et udvalg af frugt og grønt i sæson. Der kan tages udgangspunkt i opskrifterne under materialer.
Om Nanna
Nanna er uddannet indenfor ernæring og sundhed, og det har hun brugt i sit spejderliv ved Madtropperne på Spejdernes Lejr og madlavningsaktiviteter på Landstræf og på Næsbycenteret. Hun arbejder hos Arla Fondens MADlejr, hvor hun udfordrer elever i 6.-7. klasse til at lave mad fra bunden.