Tænk før du spiser

Til Landstræf stod Nanna for madaktiviteten “Tænk før du spiser”. Hun brænder for at lave mad fra bunden og hendes målsætning med aktiviten var at udfordre spejderlederne til at tænke anderledes om de traditionelle spejderretter.

Læs opskrifterne her eller i højre side under Læs også:

Formål med aktiviteten “Tænk før du spiser”:
Formålet med aktiviteten er at få deltagerne til at arbejde med bæredygtighedaspektet i forhold til madlavning og de traditionelle spejderretter.

Beskrivelse:

  1. Introduktion til formålet med aktiviteten. Spejderretter på nye måder og råvarer i sæson.
  2. Introduktion til hvilken/hvilke retter der skal laves samt udvalget af råvarer.
  3. Tilberedningen af retterne.
  4. Spisning og evaluering.

Om Nanna

Nanna er uddannet indenfor ernæring og sundhed, og det har hun brugt i sit spejderliv ved Madtropperne på Spejdernes Lejr og madlavningsaktiviteter på Landstræf og på Næsbycenteret. Hun arbejder hos Arla Fondens MADlejr, hvor hun udfordrer elever i 6.-7. klasse til at lave mad fra bunden.

Lavet af
Nanna Dejgaard Thomsen

Flere aktiviteter

Menu