Foto: Pernille Bille Tvedt
17-12-2017
Forfatter: Asger Tønnesen
Lav aktiviteter hvor der er bruge for forskelige styrker

Patruljens strategi

I patruljen er der behov for både den kloge, den hurtige osv. Samarbejde og forskellige styrker er nødvendigt for at opgaven bliver løst.

 

Tag en kort snak i patruljen om hvad I er gode til og find på en aktivitet som indeholder alle jeres styrker. Lav aktiviteten så alle i patruljen tager styring inden for det de er gode til.

 

Derefter finder spejderne to og to på en aktivitet, som de er gode til og skriver ned på en seddel. Tomandsholdene trækker nu en tilfældig seddel med en opgave og løser den. Hvordan fungerer samarbejdet?

{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryTag\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_tag', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][tag]', catPrefixTitle: '', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: '')}
{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryDuration\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_duration', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][]', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: 'duration')}

Enheder

Deltagere

Min. 4

Kompetencezoner