Forfatter: Marianne Nygaard

Hunden Max synes vældig godt om kaniner, men kaninerne har fundet en måde at snyde ham på.

En spejder er Max og en anden er en lille løs kanin, som ikke har et kaninbo. Resten inddeles i hold på 3 og placeres i en ring.

To af de tre stiller sig ved siden af hinanden, med ansigterne vendt mod hinanden og danner et kaninbo. Den 3. spejder er kanin og sidder inde i boet, mellem de to andre. De øvrige deltagere danner ligeledes hold af 3 spejdere, som danner hver deres kaninbo. 

Max begynder at jage den løse kanin. Den kan redde livet ved at hoppe ind i et kaninbo. Den kanin, der sidder der, må nu forlade boet for at blive jaget af Max. Skift Max efter et stykke tid, eller når Max fanger en kanin. Skift også ud i boet, så alle prøver at være kanin.  

{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryTag\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_tag', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][tag]', catPrefixTitle: '', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: '')}
{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryDuration\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_duration', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][]', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: 'duration')}

Materialer

Ingen

Enheder

Deltagere

Min. 15