Fotograf: Johny Kristensen
Forfatter: Karen Dorte Sand Simonsen
Lav jeres eget julekonfekt.

3 lækre opskrifter til julekonfekt

Nougatmåtter, 20 stk.

200 g blød nougat

  • 4 spsk. chokoladekrymmel 

Nougaten skæres i skiver, ½ cm. Når de er lidt bløde, vendes de i krymmelet

 

Trøfler

  • 200 g havregryn
  • 150 g flormelis
  • 50 g margarine
  • 50 g kakao
  • 75 g rosiner
  • 1 dl. mælk
  • Nogle dråber mandelessens  
  • Kokosmel
  • Skål

Bland ingredienserne og tril massen i kugler på 2-2,5 cm i diameter. Trøflerne Vvendes derefter i kokosmel.

 

Nøddekonfekt

  • 50 g hasselnøddekerner
  • 50 g rosiner
  • 100 g chokolade

Nødderene hakkes og blandes med rosiner. Smelt chokoladen og tilsæt rosiner og nødder. Fyld konfektmassen i små forme og lad den køle af.

 

Bon appétit og glædelig jul!

{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryTag\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_tag', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][tag]', catPrefixTitle: '', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: '')}
{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryDuration\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_duration', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][]', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: 'duration')}

Materialer

Til nougatmåtter: Blød nougat. Chokoladekrymmel. Til trøfler: 200 g havregryn. 150 g flormelis. 50 g margarine. 50 g kakao. 75 g rosiner. 1 dl mælk. Nogle dråber mandel-essens. Kokosmel. Skål. Til nøddekonfekt: Hasselnøddekerner. Rosiner. Chokolade. Små forme.

Deltagere

Min. 3

Max. 40

Kompetencezoner