3 lækre opskrifter til julekonfekt

Nougatmåtter, 20 stk .

200 g blød nougat

  • 4 spsk. chokoladekrymmel

Nougaten skæres i skiver, ½ cm. Når de er lidt bløde, vendes de i krymmelet

Trøfler

  • 200 g havregryn
  • 150 g flormelis
  • 50 g margarine
  • 50 g kakao
  • 75 g rosiner
  • 1 dl. mælk
  • Nogle dråber mandelessens
  • Kokosmel
  • Skål

Bland ingredienserne og tril massen i kugler på 2-2,5 cm i diameter. Trøflerne Vvendes derefter i kokosmel.

Nøddekonfekt

  • 50 g hasselnøddekerner
  • 50 g rosiner
  • 100 g chokolade

Nødderene hakkes og blandes med rosiner. Smelt chokoladen og tilsæt rosiner og nødder. Fyld konfektmassen i små forme og lad den køle af.

Bon appétit og glædelig jul!

Lavet af
Karen Dorte Sand Simonsen
Tid
30 – 90 min
Deltagere
3
40
Udviklingsområder
Intellektuelt
Socialt

Flere aktiviteter

Menu