
Fotograf: Johny Kristensen
Lav din egen mælkebøttesirup
Opskrift:
100 g mælkebøtteblomster, kun det gule (ikke det grønne svøb)
- 500 g sukker
- 5 dl vand
- 2 spsk. citronsaft
Kog vand og mælkebøttehoveder i 6 minutter.
Blomsterne sies fra, og derefter koges vandet med sukker og citronsaft i 15 minutter.
Når massen er afkølet, skulle det gerne have fået en sirupsagtig tyk konsistens.
Honningdug smager fint til bålpandekager.
{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryDuration\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_duration', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][]', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: 'duration')}
Materialer
Mælkebøtter. Sukker. Vand. Citronsaft. Gryde. Vægt. Si.
Deltagere
Min. 3