”Alt ka’ la’ sig gøre – prøv at turde tørre!”

Sådan starter ULK-sangen, der er sangen om den positive Jantelov. Sangen er en af de elementer, der er med til at skabe rammen om ULK, og give den helt særlige stemning som ULK er kendt for.

Foto: Mike Steen Kingo Danielsen

ULK står for UngdomsLederKursus, og det afholdes to gange om året, normalt i efterårsferien og i påsken. I år er vi så heldige, at påske-ULK i stedet er blevet til et sommer-ULK, så vi rigtig kan udnytte det danske sommervejr!

ULK er en uge spækket med leg, læring, refleksion og gode stunder. Det er et kursus for dig, der har mod på at udvikle dig som leder, spejder og som menneske. ULK er også for dig, som måske sidder lidt fast i spejderarbejdet og har brug for et frisk pust.

Kursets formål er at skabe dygtige unge mennesker, som kan tage ansvar for både sig selv og andre. Vi øver os på at se og udnytte egne evner og kvaliteter og sørger for, at vi selv og andre bliver sat i spil, så vi i fællesskab shiner på bedste vis. 

Fyld rygsækken med værktøjer

Ikke mindst er ULK en tryg ramme og en legeplads, hvor vi gennem en uge fylder rygsækken med en masse værktøjer til anerkendelse, feedback, planlægning, selvudvikling, instruktørvirke og meget andet. Værktøjer, som du med sikkerhed kan sætte i spil i dit spejderarbejde og i din dagligdag.

Alt det får du i sjove og lærerige rammer, så du sammen med dine nye spejdervenner kommer hjem med minder, smil på læben, viden og mod på mere!

Hvis du har spørgsmål til kurset eller tilmelding, er du velkommen til at kontakte kursusleder Niels Sørensen på mail nielssoerensen@kfumspejderne.dk

Vi glæder os til at få dig med ombord!

ULK er et kursus for spejdere i alderen 17-21, og du er velkommen uanset farven på din uniform.

ULK71 afholdes d. 7. til 14. juli (uge 28)

Tilmeldingsfrist: 5. juni

Kontakt: Niels Sørensen
51862446

Tilmeld dig her

,

Læs også

Menu