Har du den gode spejderhistorie?

Tager dine juniorer på 50 kilometers hike, skaber dine bævere noget sejt eller har troppen netop været på udlandstur? Vi søger de gode historier fra det grønne spejderland.

Foto: Ole Thye Gram

Om det er sogneindsamling, lysfestival, konfirmation i uniform eller seniornetværk, så emmer spejderland af de gode historier. Måske du har den næste gode historie?

Vi drømmer om at inspirere, dele de stærke tips og glæde andre KFUM-Spejdergrupper, og derfor samler vi ind af de gode historier, vi kan dele i vores nyhedsbrev og på sociale medier.

Skal I på juniortur, opleve et adventureløb eller noget helt tredje, kan du skrive til os på kommunikation@kfumspejderne.dk.

Hvis du kan skrive en færdig artikel og har billeder, kan du sende det til os. Der er en god guide til at skrive pressemeddeleser her. Du kan også sende nogle stikord til os om arrangementet eller aktiviteten, så kan vi ringe dig op og få mere at vide.

Læs eksempler på gode historier her:

Send os din gode historie

Hvis I har afholdt en fed temaweekend, det gode spejdermøde eller noget helt tredje, så kan din historie blive den næste gode historie! Skriv en mail til kommunikation@kfumspejderne.dk

Læs også

Menu