Lav spejderi i mørke med Grazat

Under temaet ’Spejderi i mørke’ kommer redaktionen denne gang med bud på, hvad der er ekstra sjovt og hyggeligt at lave i den mørke tid.

I løbet af den næste uge lander Grazat hos KFUM-Spejdernes bævere og ulve.

I dette nummer har redaktionen taget udgangspunkt i, at det efterhånden er mørkt fra tidlig eftermiddag til sen formiddag. De har derfor fundet et par idéer til børnene, der kan være ekstra gode at lave i vinterperioden.

Der er lidt om at ’Se og sanse’ i mørket, fx ved at kigge efter stjernebilleder eller lave et refleksløb. Vil man lave sin egen refleksbriks, for at blive set i mørket, finder man en qr-kode i bladet til guiden – du finder linket lige her.

Lygte og skyggeteater


I DIY har vi et bud på en hyggelig lygte, og til en rigtig regnvejrsdag håber vi, at børnene får glæde af skabelonerne på bagsiden, som kan klippes ud og bruges til skyggeteater sammen med en lommelygte.

Denne gang har Grazat besøgt ulvene i Rosenhøj gruppe i København. Husk, at skrive til os, hvis det skal være dine bævere eller ulve, som får besøg i et af de næste numre. Skriv til os på grazat@kfumspejderne.dk

Læs Grazat nr. 4, 2023 online lige her.

Skal dine bævere eller ulve have besøg af Grazat?
Skriv til os på grazat@kfumspejderne.dk

Læs også

Menu