Nye muligheder med nyt samarbejde med Eventyrsport

Som KFUM-Spejder kender du måske til det nye samarbejde mellem KFUM-Spejderne og Eventyrsport, hvor logo-varer såsom uniformer, tørklæder og dolke kan prøves og bestilles hjem online, eller i en af Eventyrsports 16 butikker landet over.


Men udover logo-varer får du også mulighed for at købe andre produkter specielt sammensat til spejderlivet, der ovenikøbet kommer KFUM-Spejderne til gode.

Samarbejdet mellem KFUM-Spejderne og Eventyrsport, der også omfatter FDF, blev sat i søen i marts 2023, efter at Eventyrsports ledelse og generalsekretær fra KFUM-Spejderne, Ole Buch Rahbek, samt generalsekretæren fra FDF, Jakob Harbo Kastrup, havde arbejdet på en aftale det meste af vinteren.

De så begge et godt match i samarbejdet, der både forener fælles værdier indenfor friluftsliv, og samtidig indebærer den mest attraktive aftale for KFUM-Spejdernes medlemmer blandt de forskellige mulige samarbejdspartnere. Eventyrsport vil desuden løbende arbejde med udvikling af logo-varerne med øget fokus på kvalitet og bæredygtighed.

PLUSsortiment – grej der støtter KFUM-Spejderne

Udover logo-varerne omfatter samarbejdet også det såkaldte PLUSsortiment, der er en række produkter inden for både fodtøj, beklædning og udstyr, der er specielt udvalgt til dine behov som spejder.

Når du køber et produkt fra PLUSsortimentet, går en del af omsætningen fra salget af produktet tilbage til KFUM-Spejderne. På den måde støtter du op om KFUM-Spejdernes arbejde med børn og unge, samtidig med at du bliver klædt ordentligt på til udelivet. I butikkerne og på hjemmesiden skal du huske at oplyse, at du er KFUM-Spejder, så vi kan sikre, at der kommer et bidrag tilbage til KFUM-Spejderne.

I sortimentet er blandt andet regnjakker, bukser, fleecetrøjer, støvler, uldsokker og t-shirts, så du kan klæde dig på til spejderlivet fra top til tå. Skal du bruge soveposer, lommelygter, bålgryder eller en rygsæk til turen eller lejren, kan du ligeledes finde det i sortimentet. Sortimentet bliver udskiftet to gange årligt, til forår og efterår, så du altid kan finde sæson-aktuelt tøj til spejder i alt slags vejr.

Se meget mere på eventyrsport.dk

Sådan får du rabat

Husk, at du som KFUM-Spejder får 10 procent rabat i Eventyrsports butikker og på hjemmesiden ved at bruge koden ‘KFUM10’.
(Gælder ikke elektronik, allerede nedsatte varer, medlemspriser og “Skarp pris”).

,

Læs også

Menu