Kom med på workshop og vær med til at forme vores nye medlemsblad

KFUM-Spejderne skal have nyt blad for de unge og voksne spejdere. På to workshops henholdsvis vest og øst for Storebælt kan du være med i udviklingsarbejdet.


Hvis du vil være med til at sætte retningen for KFUM-Spejdernes nye medlemsblad for unge og voksne spejdere, så er denne invitation til dig! Vi vil nemlig meget gerne have dine input og betragtninger med, når vi skal til at forme det nye blad.

Hvad skal bladet fx indeholde, synes du – og hvilke forventninger har du som leder og spejder til bladet? Det er nogen af de spørgsmål, vi vil stille på to workshops, hvor alle har mulighed for at deltage.

Houens Odde og korpskontoret

De to workshops afholdes henholdsvis:

  • Lørdag den 30. september klokken 15.00 til 18.00 på Houens Odde
  • Onsdag den 11. oktober klokken 18.00 til 21.00 på korpskontoret i København – deadline for tilmelding er 6. oktober.

Styregruppen for Kommunikation faciliterer arrangementet og korpsets kommunikationsteam vil også være repræsenteret.

Tilmelding, forplejning og transport

Tilmelding til de to workshops sker direkte til Styregruppen for Kommunikation på kom@kfumspejderne.dk Husk at skrive, hvilken workshop, du gerne vil deltage i. Tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning.

På Houens Odde byder vi på en sandwich efter mødet og på korpskontoret byder vi på en sandwich inden mødet. Der er desuden mulighed for at få refunderet udgifter til transport.

Vil du skrive til bladet?

Hvis du kunne tænke dig at være med i redaktionen, som skal producere bladet, hører vi også meget gerne fra dig. Vi starter med første redaktionsmøde i november. Skriv til kommunikation@kfumspejderne.dk

 

,

Læs også

Menu