“Pligten over for Gud” under Mærkeluppen

PUF sætter igen et mærke under luppen. Denne gang er det rover-mærket Pligten over for Gud.

Spejderarbejdet bygger på ”Pligten over for Gud”, ”Pligten over for andre” og ”Pligten over for en selv”. Derfor sætter PUF mærket “Pligten over for Gud” under mærkeluppen denne gang. Mærket, som er et rover mærke, skal bringe roverne igennem en bredere fortolkning af, hvad det vil sige at have en pligt over for Gud. Den bredere fortolkning kan involvere andre guder end den kristne Gud eller et livssyn uden guder. Roverne skal lære at sætte ord på egen tro og turde snakke om tro med hinanden. 

Der gives fem forslag til at tage mærket sammen. Dette kan gøres på to møder eller over én weekendtur. Blandt andet skal klanen snakke om, hvad det betyder at have en pligt samt synge sange omkring spejderes forhold til Gud. Vi ønsker klanen god fornøjelse og håber, at I nyder tiden sammen som ledere/klan. 

Du kan se PUF’s nye materiale her

Glæd jer til næste mærkelup, der kommer i juni. Her vil tropspejderne få inspiration til et mærke, som ikke umiddelbart ligger under det åndelige i paletten.

God fornøjelse!

Læs også

Menu