Webinar om roller og opgaver i gruppebestyrelsen

Tirsdag den 14. marts blev der afholdt webinar om gruppebestyrelsens roller og opgaver. Udviklingskonsulent Marie Snedker giver dig her et recap af, hvad der blev snakket om til webinaret.

Godt 50 gruppebestyrelsesmedlemmer og spejderledere deltog den 14. marts på et webinar for at blive indført i roller og opgaver hos gruppens bestyrelse.  Pointeren fra aftenen får du i videoen her – og det, der fylder rigtig meget ude i grupperne, er HR-opgaven med lederpleje og rekruttering af nye ledere. Denne opgave kan gruppebestyrelsen hjælpe med – og du får nogle tips til hvordan af udviklingskonsulent Marie Snedker.

Hun fortæller også, hvorfor den gode forældrekontakt er vigtig, når vi gerne vil beholde børnene i gruppen, og når fx er brug for hjælp ved arrangementer. Der findes gode materialer til denne relation til børnenes forældre.

Se kort opsamling på webinaret i videoen eller download slideshowet her.

Næste webinar er allerede på onsdag den 22. marts, hvor der er fokus på gruppebestyrelsens værkstøjskasse ved udviklingskonsulent Sus Lynge Dahl – tilmeld dig her

, ,

Læs også

Menu