Find din uniform hos Eventyrsport

Det røde reb blev i dag klippet ved åbningen af det nye samarbejde mellem KFUM-Spejderne, FDF og Eventyrsport.

Nyt samarbejde med Eventyrsport markeres

Fra den 1. marts 2023 kan spejdere og FDFere købe deres uniformer, skjorter og udstyr i Eventyrsports 16 butikker rundt om i hele landet. Samarbejdet blev markeret i Frederiksberg Centret, hvor KFUM-Spejdernes forperson Tobias Simonsen sammen med Emil Gaarde, kasserer i FDFs hovedbestyrelse, åbnede butikken til den første dag med salg af varer for både spejdere og FDF’ere.

Om medlem af KFUM-Spejderne får du 10 procent rabat på varer (ikke logovarer), når du handler online eller i Eventyrsports butikker til og med den 19. marts. Læs mere i nedenstående Q&A.

Q&A

Praktisk for medlemmer og forældre 

Hvornår er sidste dag, jeg kan bestille hos 55Nord? 

SV: Uniformer og øvrig logobeklædning samt mærker kan ikke længere købes hos 55Nord. Fra den 1. marts 2023 kan det købes hos Eventyrsport. 55Nord stoppede salget af alle øvrige varer den 12. februar 2023.

Kan jeg købe spejderuniform eller FDF-skjorte i butikkerne? 

SV: Det er muligt at prøve og efterfølgende bestille uniformer, skjorter og logobeklædning i alle Eventyrsports 16 butikker. Efter du har fundet den rigtige størrelse, bestilles den i butikken og sendes inden for kort tid til en adresse du selv vælger. Du kan også bestille den til afhentning i butikken.

Er det muligt at få rabat som KFUM-Spejder og FDFer ved onlinehandel? 

SV: Ja! Er man medlem af KFUM-Spejderne og FDF kan man få 10 procent rabat. Brug koden ‘KFUM10′ på hjemmesiden, eller fortæl at du er FDFer eller KFUM-Spejder i butikken. Denne faste FDF/KFUM-Spejderrabat ydes i forhold til Eventyrsports listepriser, på nær elektronik og varer listet som ”Skarp pris”.

Kan man stadig bruge gavekort? 

SV: Ja. Har du et gavekort til 55Nord, kan det fra 1. marts 2023 indløses hos Eventyrsport. 

Er der stadig garanti på varer købt i 55Nord? 

SV: Ja. Garantiforpligtelserne på varer solgt af 55Nord overgår til Eventyrsport per 1. marts 2023.  

Praktisk for kredse og grupper

Kan en kreds eller gruppe fortsat købe de telte, 55Nord tidligere har solgt? 

SV: De fleste typer af varer som 55Nord har solgt, sælges hos Eventyrsport. Plus mange flere! 

Bliver der mulighed for at kredse og grupper kan handle på faktura? 

SV: Ja, kredse og grupper får mulighed for at  handle på faktura hos Eventyrsport. Eventyrsport vil typisk tjekke, at den person der bestiller, har lov til at bestille på vegne af kredsen/gruppen. Man kan se mere om Eventyrsports b2b setup på: eventyrsport.dk/b2b.html

Kommer Eventyrsport til at stille butikker op på store lejre? 

SV: Ja, Eventyrsport kommer til at opstille butikker på store lejre. Det kommer til at minde meget om det, vi kender.   

Kan kredse og grupper få besøg af en lastbil eller lignende fra Eventyrsport ligesom 55Nords juletur? 

SV: Eventyrsport overtager ikke 55Nords lastbil og kommer ikke på juletur. Til gengæld har Eventyrsport butikker i det meste af landet og giver fri fragt på alt der købes i webshoppen.  

Hvad sker der med 55Nords restlager? 

SV: Størsteparten af 55Nords lager flyttes til Eventyrsports lager. Der vil være enkelte varer som udgår og en del trykt materiale fra FDF og KFUM-Spejderne som ikke flyttes med. 

Ændrer priserne på logovarerene sig? 

SV: Priserne på KFUM-Spejdernes og FDFs egne varer ændrer sig ikke. Selvfølgelig udvikler priserne sig med tiden, præcis som det er sket i 55Nord. Derudover har Eventyrsport et meget stort udvalg af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.  

Vil man kunne få produceret stofmærker eller kreds-/gruppetrøjer, som vi kunne hos 55Nord? 

SV: Produktion af specialmærker og kreds- eller gruppebeklædning er ikke en service Eventyrsport yder. Her kan hovedkontorerne hos FDF og KFUM-Spejderne evt. hjælpe jer i retning af gode løsninger.   

Vil det være muligt at købe gamle mærker efter den 28. februar 2023? 

SV: De fleste ikke-aktuelle mærker udgår fra sortimentet og vil ikke kunne købes efter den 28. februar 2023. 

Kan man bestiller rekrutteringsmateriale på Eventyrsport.dk? 

SV: Rekrutteringsmateriale som eksempelvis foldere, nip-nappere, balloner og flag vil ikke være tilgængeligt hos Eventyrsport. Vi arbejder på en alternativ løsning.  

Hvad hvis jeg har købt noget i 55Nord, som jeg vil returnere efter den 28. februar 2023? 

SV: Varer købt hos 55Nord kan returneres i 30 dage iht. 55Nords almindelige handelsbetingelser. Skulle det blive den 1. marts 2023 inden for 30 dage efter dit køb, kan varen returneres i Eventyrsport.

Hvordan forholder det sig med varer knyttet til arrangementer? 

SV: Arrangementsudvalg, kreds og grupper m.m. kan spørge Eventyrsport om et tilbud på t-shirts og andet beklædning, men Eventyrsport specialiserer sig ikke i specialproduktioner og sælger ikke arrangements-merchandise mv. i sin webshop. 

Organisatorisk

Hvad er forventningerne til samarbejdet med Eventyrsport? 

SV: Med det nye samarbejde vil FDF og KFUM-Spejderne have langt mindre økonomisk risiko i forbindelse med ejerskab og lønudgifter, mens der fortsat vil være en indtjening fra salget af uniformer, forbundsskjorter, profilbeklædning, logovarer m.m. 

Kan FDF og KFUM-Spejderne fortsat selv bestemme over sortimentet af profil- og logovarer? 

SV: Ja, de to organisationer bestemmer fortsat selv, hvilke logovarer, der skal produceres. Derudover vil Eventyrsport også udvikle profil- og logosortimentet med udgangspunkt i deres kompetente markedsforståelse.  

Hvad vil der ske med udgivelserne fra Forlaget 55Nord? 

SV: De store udgivelser fra Forlaget 55Nord, fx Spejderliv, Mellem venner, March og Lejr og Hyttefortegnelsen videreføres. De fysiske udgivelser vil kunne købes i Eventyrsport. 

Rabatkode

Er man medlem af KFUM-Spejderne og FDF kan man få 10 procent rabat. Brug koden ‘KFUM10′ på hjemmesiden, eller fortæl, at du er FDFer eller KFUM-Spejder i butikken. Denne faste FDF/KFUM-Spejderrabat ydes i forhold til Eventyrsports listepriser, på nær elektronik og varer listet som ”Skarp pris”.

Foldere og pjecer

55Nord har stoppet salget af alle trykte materialer som foldere, telegrammer og brevpapir. Det kan i stedet downloades på Yumpu her.

Fakta

  • Se mere om Eventyrsport på eventyrsport.dk, hvor du også kan finde din nærmeste butik.
  • KFUM-Spejderne og FDF vil i samarbejde med Eventyrsport løbende præsentere nye kvalitetsprodukter med KFUM-Spejderne- eller FDF-logo.
  • Medlemmer hos FDF og KFUM-Spejderne vil ved køb af varer i butik og online få 10 procent i rabat på ikke i forvejen nedsatte varer. 

Rabatkode

Medlemmer hos KFUM-Spejderne vil ved køb af varer i butik og online få 10% i rabat på ikke i forvejen nedsatte varer ved at benytte rabatkode ”KFUM10”.

Læs også

Menu