Orientering fra hovedbestyrelsen februar 2023

I starten af februar var hovedbestyrelsen samlet i Gilwell hytterne på Houens Odde. Her gik snakken godt og der blev blandt andet snakket om det nye samarbejde med eventyrsport, vores kristne ståsted og Landstræf. Det kan du læse mere om lige her.

Foto: Katrine Jensen-Sondrup

Det nye samarbejde med eventyrsport

Som der allerede er blevet løftet sløret for, så har KFUM-spejderne og FDF indgået en aftale med Eventyrsport. I hovedbestyrelsen er vi glade for at kunne kigge fremad på det nye samarbejde, hvor man allerede fra 1. marts kan prøve vores uniformer i samtlige af eventyrsports butikker og bestille dem hjem med kort leveringsfrist. Hovedbestyrelsen glædes over at Eventyrsport også vil være med til at sikre vores logovare har en høj kvalitet.

Vores kristne ståsted

Hovedbestyrelsen vendte sammen med forkyndelseslederen, hvordan vi kan blive bedre til at snakke om vores kristne ståsted. Her blev det vendt, hvad man for eksempel kan sige, hvis man bliver spurgt: De grønne spejdere… Er det ikke jer, som er de kristne?  Her var der en del forskellige sætninger, som du også kan få lov til at se lige her: Det kristne ståsted – KFUM-spejderne (kfumspejderne.dk)

Landstræf september 2023

Det er jo ingen hemmelighed, at vi hvert andet år afholder KFUM-spejderne Landstræf, og det skal vi også i år. Hovedbestyrelsen havde besøg af patruljelederen fra Landstræfpatruljen for at høre lidt om, hvilke tanker og visioner patruljen har for Landstræf 2023. Hovedbestyrelsen glæder sig meget til at se mange ledere til Landstræf 2023 den 1.-3. september 2023 på Houens Odde.

Læs også

Menu