Ny inspiration fra PUF til mærket ‘Tro på det’

PUF er igen klar med nye idéer til et af vores åndelige mærker. Se med her, hvis du mangler inspiration til at tage snakken om tro og Gud.

Vi har i PUF (Patruljen for Udvikling af Forkyndelsesmateriale) denne gang sat seniormærket “Tro på det” under luppen. Et mærke om den kristne tros værdier og grundpiller. Spejderne skal dykke ned I, hvad den kristne tro består af, og hvad det betyder at tro. 

Igennem to videoer, giver luppen denne gang ti aktivitetsforslag til at tage mærket. Vi fokuserer på at bringe nemme simple aktiviteter, som alle kan kaste sig ud i og på at præsentere mere komplekse aktiviteter for de spejdere, som allerede er bibelkyndige og har et sprog for, hvad de tror på. Når I vil tage mærket, kan I fx arrangere et møde med andre troende og snakke om, hvilke helligdage og højtider de har, eller spejderne kan lave et kreativt værk om, hvad de tror på.  

Du kan se PUF’s nye materialer her!

Næste mærkelup kommer i marts og har fokus på at give roverne inspiration til at tage et mærke sammen.

God fornøjelse!

, , ,

Læs også

Menu