Støt fællesskabet – både spejderne lokalt og på landsplan

KFUM-Spejderne skal modtage 100 donationer af mindst 200 kroner inden årsskiftet for at få en momskompensation. Donationerne går samtidigt til at tilbyde fripladser til spejdere. Læs mere her.

Foto: Frederik Kehlet

Igen i år samler vi ind til udsatte børn og unge, så alle kan få en chance for at gå til spejder. For blot 200 kr. kan du give et halvt års kontingent til en spejder. Derved kan du give spejderglæden videre til andre børn og unge, uanset familiens økonomiske situation.

  • Du kan støtte ved at gå til KFUM-Spejdernes profil på BetterNow og derpå give dit bidrag.
  • Du kan også sende 200 kr. via MobilePay til 72642 med beskeden: “Støt et barn til spejder”, og derved give spejderglæden videre til en anden.

Du gavner også os

Når du donerer til vores indsamling, giver du ikke kun et tilskud til en friplads, du hjælper samtidigt også os med at opnå en årlig momskompensation. Det betyder, at vi hvert år modtager ca. 200.000 kr., som vi kan bruge på at sikre godt og udviklende spejderarbejde til gavn for vores børn og unge. Således vil en donation bidrage til forbedre hele KFUM-Spejdernes fællesskab.

Lav din egen indsamling

Der er faktisk også andre muligheder for at støtte, fx er det muligt at oprette jeres egen indsamling i din gruppe. Går I og materialer til spejdermøderne, maling til at friske hytten eller ressourcer til andre aktiviteter, fx til en lejr? Så kan I lave jeres egen indsamling på BetterNow under på KFUM-Spejdernes profil og dele den med jeres familie, venner, spejdergruppe osv.

  • Start med at gå ind på KFUM-Spejdernes profil på BetterNow og klik på ‘Start Indsamling’, så er du i gang. Hvis I modtager donationer på mindst 200 kroner, så bidrager det også til, at vi opnår momskompensationen.

Giv en pengedonation på anden vis

Der er også en mulighed for, at du kan give en gave til en valgfri gruppe, et distrikt eller projekt. Her er der to måder til, hvordan du kan støtte spejder-fællesskabet.

  • Du kan støtte ved at bruge MobilePay. Send beløbet til 72642  – husk at notere den gruppe/distrikt pengene skal tilfalde.
  • Du kan også indbetale et beløb til Danske Bank på konto nr. 4183-4330164069  – husk at oplyse modtager af gaven. 

Desuden kan du trække beløbet fra i SKAT, hvis du oplyser dit cpr.nr. eller cvr.nr. Du kan læse mere om donationer til os og muligheden for at trække dem fra i SKAT på vores hjemmeside.

Med din hjælp kan vi sammen styrke fællesskabet i grupperne og fortsat udvikle KFUM-Spejdernes aktiviteter. Sammen kan vi forbedre en fritidsaktivitet, der giver børn og unge både kompetencer og minder for livet. 

Læs også

Menu