KFUM-Spejderne har fået sin første forperson og næstforperson

Efter landsmødet afholdte den nye hovedbestyrelse sit konstituerende møde. Læs her, hvordan det gik.

HB 2022
Foto: Lasse Mørch

Hovedbestyrelsen har valgt at konstituere sig med Tobias Simonsen som forperson og Dorthe Mølvig som næstforperson. Fremover vil Dorthe og Tobias samlet være betegnet ‘hovedbestyrelsens ledelse’, fordi landsmødet besluttede at erstatte benævnelsen ‘formandskabet’ med ‘hovedbestyrelsens ledelse’ På samme måde besluttede landsmødet, at hovedbestyrelsens ledelse nu selv kan definere, om man vil betegnes forperson, forkvinde eller formand samt næstforperson, næstforkvinde eller næstformand.

En styregruppe for ‘ledelse’ ser dagens lys

Hovedbestyrelsen besluttede på det konstituerende møde at arbejde for at genåbne Styregruppen for Organisationsudvikling og Ledelse, nu under navnet Styregruppen for Ledelse. Styregruppen for Ledelse skal blandt andet sikre, at landsmødets beslutning om at opdatere KFUM-Spejdernes love §32 om distriktsstabens ansvarsområder, bliver godt implementeret i samarbejde med distrikterne.

Forretningsudvalget er nu på plads

Hovedbestyrelsen har desuden konstitueret sit forretningsudvalg med Tobias Simonsen (Forperson), Dorthe Mølvig (Næstforperson), Niels Pathuel Kruse Larsen (Korpskasserer), Johny Kristensen og Lasse Winther Jakobsen.

KFUM-Spejdernes hjemmeside bliver snarest opdateret med kontaktoplysninger på det enkelte hovedbestyrelsesmedlem her. Vil du gerne i kontakt med den samlede hovedbestyrelse, skal du altid være velkommen til at skrive til hb@kfumspejderne.dk.

Se hele den nye hovedbestyrelse for KFUM-Spejderne her

,

Læs også

Menu