Se Landsmøderapport 2022

KFUM-Spejdernes Landsmøde 2022 nærmer sig. Der lander derfor også en landsmøderapport og et regnskab i postkassen hos alle voksne medlemmer denne uge.

Landsmøde-rapport
Foto: Kommunikation

Denne uge modtager 6.400 voksne medlemmer af KFUM-Spejderne en landsmøderapport og et regnskab i postkassen.

Landsmøderapporten består af fortællinger fra grupper rundt om i landet. Fælles for eksemplerne er, at de alle tager udgangspunkt i KFUM-Spejdernes tre strategi-ben. Du kan fx læse om, hvordan en række gruppeledere i et fortroligt rum giver hinanden plads til udvikling, eller hvordan Hejnsvig gruppe var de første kommunen tænkte på, da de søgte samarbejdspartner til et nyt grønt frirum. Rapporten har også en række gode eksempler på, hvordan KFUM-Spejderne rækker ud og inviterer andre med i fællesskabet.

Se børnenes bedste spejderoplevelser

Der er også blevet plads til at lade børnene fortælle, hvad deres bedste spejderoplevelse er. Børnebladet Grazat bad i foråret 2022 alle bævere og ulve indsende en tegning af deres bedste spejderoplevelse. Det var der mange, der gjorde, og landsmøderapporten har taget et udvalg med.

Børnenes bedste spejderoplevelser spænder bredt – lige fra at lære at morse eller sidde ved bålet til at bevæge sig gennem “junglestien” og prøve at snitte. Der er mange måder at lave det gode spejderarbejde for børnene på. 

Er tilgængelig på hjemmesiden

Hvis du ikke er medlem, men ønsker at se rapporten alligevel, kan du se den her: Landsmøderapport 2022

Hvis du er medlem og deltager på Landsmøde 2022, kan du også få et eksemplar på landsmødet, når du tjekker ind.

,

Læs også

Menu