BUSK på vej med materiale om reformationen

BUSK på vej med materiale om reformationen

Udvalget bag årets BUSK-gudstjeneste er i gang med planlægningen af årets BUSK-materiale. BUSK står for ‘Børn, Unge, Sogn, Kirke’ og er et materiale til en børne- og/eller ungdomsgudstjeneste til den sidste søndag i oktober.

Vi har, som så mange andre, måttet begynde med at mødes online. Vi tror dog på, at vi i slutningen af oktober kan mødes til festlige gudstjenester rundt omkring i Danmark og igen være samlet både menighed, spejderforeninger, børneklubber, ungdomsforeninger, idrætsforeninger, mm.

Altid sidste søndag i oktober

BUSK-dagen ligger, som den plejer, sidste søndag i oktober. I år er datoen 31. oktober. Som en lille tidlig teaser i den anledning, kan vi løfte sløret for, at materialet bl.a. kommer til at indeholde et tema om reformation, for den 31. oktober er nemlig reformationsdag.

Har du ikke hørt om BUSK før? Så klik gerne ind på vores hjemmeside her og læs mere.

Kom igang

Er du i tvivl om, hvordan I kommer i gang med at bruge materialet? Måske det er første gang I skal bruge det? Eller har andre spørgsmål? Så er du velkommen til at skrive en mail til helenedrejer@kfumspejderne.dk

,

Læs også

Menu