Lederbrevet er blevet opdateret

En arbejdsgruppe med folk fra både grupper, distrikter og korpset har arbejdet med opdateringen af lederbrevet, der som noget helt nyt nu kan hentes ned fra vores print selv-portal.

Foto: Frederik Kehlet

Arbejdsgruppen for Lederbrev blev nedsat af hovedbestyrelsen efter Landsmødet i 2018, hvor generalforsamlingen vedtog en resolution om at få kigget på Lederbrevet og brugen af dette i den enkelte gruppe og i korpset.

Nu er resultatet klar. Lederbrevet ligger p.t. i en opdateret gratis udgave på vores Print-selv Portal, som alle grupper kan få adgang til. Vælger man at hente lederbrevet på portalen, har man mulighed for at tilføje gruppenavn på forsiden. Gruppen kan vælge at downloade lederbrevet i en pdf til print (husk at vælge version uden skæremærker), eller man kan bestille en version i en mere eksklusivt udgave, trykt på 250 gram genbrugspapir. Ved bestilling af 50 stk. i den eksklusive udgave koster lederbrevet knap 16 kr. stykket. Pga. opstartsomkostninger er det ikke muligt at bestille færre end 50 stk.

Lederbrevet er et dokument, der underskrives af gruppelederen, som et bevis på, at man er leder hos KFUM-Spejderne. Inden har man haft en ledersamtale.

Værktøjer

Udover arbejdet med lederbrevet har arbejdsgruppen også udarbejdet nogle værktøjer og eksempler på gode onboarding-forløb til nye ledere. Læs mere på ledersamtale.dk

Find lederbrevet på Print-selv

Det er som udgangspunkt gruppelederen, der har adgang til Print-selv Portalen. Mangler I login eller har I fået ny gruppeleder, kan I skrive til kommunikation@kfumspejderne.dk Send os: Gruppenavn, kontaktperson inkl. privat adresse og mail. Læs mere om Print-selv her

Læs også

Menu