Print selv

KFUM-Spejderne har et tilbud til alle grupper om at benytte gratis skabeloner til diverse tryksager, plakater og postkort.

På vores print selv-portal kan gruppen finde skabeloner til f.eks. rekrutteringsplakater og invitation til gruppens sommerlejr. I kan også finde fotos, som er redigerede og tilpasset formaterne på facebook.

Fordelen ved skabelonerne i print selv-portalen er, at man ikke skal være kendt med større designprogrammer for at bruge dem. Man udfylder blot informationerne - eller lader den foreslåede tekst blive stående - og så har man hurtigt en flot plakat eller invitation.

Print gratis selv eller bestil tryk

Det er gratis at bruge skabelonerne og løsningen. Efter redigering kan man sende det færdige produkt som pdf til sig selv, som man kan printe. Men det er også muligt at bestille tryk hos Lasertryk direkte på portalen (til fordelagtige priser ift. deres almindelige listepriser).

Hvis I vil have tingene trykt hos et andet trykkeri, kan I også gøre det.

Sådan får I adgang

Det er som udgangspunkt gruppelederen, der har adgang til print selv-portalen. Mangler I alligevel login eller har fået ny gruppeleder, kan I skrive til kommunikation@kfumspejderne.dk. Vi skal bruge: Gruppenavn, kontaktperson inkl. privat adresse og mail.