Ny voksenuddannelse for ledere i det sydlige Danmark

Til september kan du deltage i Linien Ud Syd, der i år bliver afholdt på Stevninghus Spejdercenter.

Foto: Johny Kristensen

Linien Ud Syd er det nyeste Linien Ud kursus, som udbydes i Region Syddanmark, og som er forankret i et arbejdsfællesskab mellem følgende 11 distrikter: Danehof, Fionia, Skamling, Nydam, Munkebjerg, Lovring, Kongeå, Hærvejens, Hærulf, Ho Bugt og Guldhorn. 

Linien Ud Syd er et uddannelsestilbud for voksne spejdere (17+) fra hele landet. På kurset afholdes der en blanding af de klassiske grenkurser og inspirationskurser. I 2023 blev der blandt andet udbudt førstehjælpskursus, kursus i snitning og vedligeholdelse af dolk, bålteknikskursus, samt de klassiske inspirationskurser til bævere, familiespejdere, ulve, trop, senior samt gruppelederen. 

Det første Linien Ud Syd blev afholdt i 2023 på Spejdercenteret Port Arthur, hvor vi havde 70 kursister med. Deltagerantallet blev højere end forventet, så et par kurser måtte afholde deres instruktioner blandt køjesenge. Denne erfaring er med til, at Linien Ud Syd i 2024 rykker til en større lokation på Stevninghus Spejdercenter.

Deltagerantallet håber vi på at kunne forhøje her i 2024, hvor Linien Ud Syd afholdes fredag d. 27. september til lørdag d. 28. september. Planen er at tilmeldingen og kursusprogrammet ligger klar i midten af juni måned. 

Følg Linien Ud Syd på Facebook for at få mere info om kurset.

Skal du med?

Hvis du har lyst til at deltage på Linien Ud Syd, så skal du sætte kryds i kalenderen den 27.-28. september. Tilmeldingslinket kommer senere på hjemmesidens kalender. Følg Linien Ud Syds Facebookside, hvor der løbende deles nye oplysninger om kurset.

,

Læs også

Menu