Aktivitet

Snapchat – tænk hurtigt

Snapchat er en populær app. Snapchat-billeder skabes hurtigt og er hurtigt væk igen. Det er tanken bag denne aktivitet.

Deltagerne bliver delt i grupper, anbefalet maks. 6 pers. pr. gruppe. Hver gruppe får 1 – 2 min til at finde en serie, film, figur eller person, de vil imitere. De skal samme tid nå at aftale, hvordan de vil gøre, hvem der gør hvad og hvad der ellers findes nødvendigt.

Når tiden er gået, skal hver gruppe skiftevis i 10 sekunder foran øvrige deltager vise deres imitation. Det handler om at blive gættet. Når tiden er gået, skal resten af deltagerne gætte filmen, serien, figuren eller personen.

Formål: At deltagerne lærer at tænke hurtigt og kreativt på meget kort tid. Altså der vil opstå en vis form for tidspres og samtidig lærer deltagerne at træffe valg og samarbejde under pres.

Aktiviteten er så åben, at der sagtens kan ændres, så det tilpasses, hvad du skal bruge den til. Kan nævne disse forslag til ændringer: grupper er større eller mindre, tiden de har til at planlægge og komme på ideen kan ændres eller rammen for, hvad de skal imitere kan ændres, eller sværhedsgraden/forventningerne.

Deltagere
3
30
Udviklingsområder
Intellektuelt
Socialt
Mærker

Flere aktiviteter

Menu