Aktivitet

78 posters blandet tonserløb

Foto: Frederik Dahl Kehlet

78 posters blandet tonserløb

Dette er et opgaveløb med 78 små blandede opgaver og spørgsmål. Løbet laves som et stjerneløb.

Materialer

Forberedelse

En del af spørgsmålene er tidsafhængige. USA’s præsident har skiftet siden det blev afholdt. Nogle af spørgsmålene er også afhængige af gruppen. ”Hvad var temaet ved den sidste sommer lejr?” skifter hele tiden, men er også forskeligt fra gruppe til gruppe. Det vil derfor være en god ide at kigge svarene igennem.

Beskrivelse

Løbet er tidligere blevet brugt som et blandet løb på tværs af enhederne i forbindelse med en gruppeweekend, og emnerne som spørgsmålene dækker over er mange.

Der er spørgsmål, som blot kræver et svar, men også små opgaver, som løses ved returnering til udgangspunktet.

Alle hold starter med at slå med en terning, og man starter da på den post, øjnene på terningen henviser til. Man skal selv ud at finde den post i området, som øjnene på terningen henviser til. Svarer man rigtigt på en post, slår man med terningen, og øjnene på terningen lægges sammen med den post, man lige kom fra. Svarer man forkert, trækkes øjnene fra, og man går altså tilbage i løbet.

Det vindende hold er det hold, som først er kommet forbi post 78. Dette betyder altså, at alle 78 poster ikke kommer til at blive besvaret af alle hold!

Posterne hænges op på et begrænset område og fungerer som et tonserløb. Man kommer til at lede efter posterne, så de skal placeres inden for et relativt afgrænset område, så det primære ikke er transporten mellem posterne.

Lavet af
Jakob Persen
Tid
90 – 120 min
Deltagere
10
100
Udviklingsområder
Fysisk
Intellektuelt
Socialt
Mærker

Flere aktiviteter

Menu