Vil du have en fed international spejderoplevelse i sommerferien 2025?

Den 16. World Scout Moot afholdes i Portugal fra fredag den 25. juli 2025 til søndag den 3. august 2025, og du har nu muligheden for at sikre dig en plads i det danske kontingent.

Billedet viser reklame for MOOT i 2025 i Portugal

Kan du sige ja til følgende:

  • Er du vild med internationale spejderoplevelser?
  • Elsker du at skabe minder for livet? 
  • Kunne du tænke dig at opleve smukke Portugal sammen med spejdere fra hele verden? 

Så er Moot 2025 helt sikkert noget for dig.

Hvad er Moot

World Scout Moot er en international spejderlejr for Rovere og unge ledere mellem 18-25 år fra hele verden. Nøgleordene for Moot er: Tværkulturel udveksling, forståelse og venskaber. Lejren finder sted hver fjerde år og er hver gang en unik og berigende oplevelse. Rejsen bliver fyldt med spektakulære landskaber, inspirerende workshops og sjove aktiviteter i patruljer sammensat af spejdere fra hele verden. Hele programmet er designet til at fremme din personlige udvikling, lederudvikling og interkulturel læring.

Er du over 25 år, så fortvivl ej, så kan du ansøge om deltage som IST’er.

IST information

IST står for International Service Team.

Som IST’er skal du arbejde under hele Moot for at skabe de mest ideelle rammer for deltagerne.
Som IST er du ikke kun med til at gør lejren til en succes, du er også en ambassadør, og repræsentant for dansk spejderarbejde. Derfor forventes det, at du er moden og frisk på en enhver opgave, du måtte blive stillet at de portugisiske arrangører. 

Som IST skal du være forberedt på at begynde din funktion allerede den 25., hvorfor du vil forventes at skulle møde ind den 24. juli til orientering. Under lejren vil du få mulighed for at opleve dele af Portugal fra Lissabon til Porto, men man kan med fordel selv arrangere rundrejse før eller efter lejren. En del af oplevelsen ved at være IST’er er at være sammen med spejdere fra hele verden på en unik måde, skabe venskaber for livet – og få en super sjov sommeroplevelse!
Lyder dette som noget for dig, kan du allerede nu sende ansøgningen om at blive en del af det danske IST team. 

Prisen er 13.000 DKK og dækker lejrafgift til Moot, kontingent særpræg og mærker samt forweekend i Danmark hvor du møder de andre danske deltagere.
Tilmelding som deltager sker via dette link.
Tilmelding som IST’er sker via dette link.

Vi i CMT-udvalget kan ikke vente til at mødes og skabe en fantastisk tur vi aldrig vil glemme. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig til det danske Contingent Manegement Team på facebooksiden “Danish Contingent”.

De bedste sommer portugisiske spejderhilsner
Nicolai, Thomas & Karoline, Moot Udvalget

,

Læs også

Menu