Andet oplag af Spejderliv er klar på lager til sommerens udeliv

Spejderliv er håndbogen, hvor der – kort sagt – står alt om at være spejder. Efter at første oplag blev udsolgt, er der nu nye bøger på lageret.

Foto af Spejderliv i græs med andre spejderting
Foto: Kim Georg Lind Petersen

I Spejderliv kan du blandt andet læse om, hvordan du tager på eventyr, bygger en vindtæt bivuak, tænder ild, spiller freezer, bygger et 10-minutters-tårn, finder vej med GPS, løser en kodeordskode, lægger en håndledsforbinding, sniger dig ind på mellemstore dyr … og finder din egen mening og plads i verden.

Spejderliv bygger på en næsten hundrede år lang tradition. Den første Spejderliv udkom i 1932, og igennem tiden har rigtig mange spejdere læst i deres Spejderliv, lært nyt og er blevet inspireret til mange nye spejdermøder.

Nu med hardback

I forbindelse med genoptrykket af Spejderliv er bogen blevet udvidet med nye sider om  indgangangsportaler, køkkenborde og håndtering af økse. Samtidig er omslaget blevet i såkaldt “hardback”, så det er nemmere at lade bogen ligge åben på et opslag. 

Så har du ikke allerede bogen, er der god grund til at få den købt inden sommerens lejre.

,

Læs også

Menu