Spejderliv podcast #78: Medlemstal

I dette afsnit af Spejderliv Podcast gennemgår Kim medlemstallene og giver nogle bud på, hvordan vi kan vende udviklingen.

Medlemstal! Både KFUM-Spejderne og Det Danske Spejderkorps kom for en måneds tid siden med en nyhed om udviklingen af deres medlemstal Hvad er der sket? Hvorfor er det sket? Og hvad kan vi gøre ved det?

Det har Kim siddet og tænkt lidt over. I det her afsnit udlægger han statestikkerne og gør dem sexede (eller så sexede som han kan). Og så forsøger han at sige noget om, hvad vi som spejderbevægelse bør gøre. Han kommer med hele tre bud faktisk. Lyt med, og hør, hvad de er.

Hvis du får gode idéer eller er helt uenig med Kim, kan du skrive inde på vores facebookside.

Du finder podcasten på Spotify, Apple Podcasts eller dér, hvor du lytter til podcasts. Du søger blot på “spejderliv”.
spejderliv.dk

Læs også

Menu